Вход   |   Регистрация   |   Помощ
Пусни обява
Разгледай обявите
Реклама
Пусни Бързо АДС
Помощ
Контакти
Разширено търсене



Условия за ползване


 

Безплатни обяви - условия за ползване

Последна актуализация: 10 февруари 2010 г.


Ако желаете, може да направите вашата обява Промотирана
Промотирана обява за 7 дни Изпратете SMS на номер 1093 със съдържание pay bb на цена 1,20 лв. с ДДС за всички мобилни оператори

Промотирана обява за 15 дни Изпратете SMS на номер 1092 със съдържание pay bc на цена 2,40 лв. с ДДС за всички мобилни оператори

Промотирана обява във витрина за 10 дни Изпратете SMS на номер 1094 със съдържание pay bd на цена 4,80 лв. с ДДС за всички мобилни оператори

За повече инфо: info@burzo.bg,  тел. 0039 3338286319, София, жк. Гео Мелев, бл. 117, вх. А


ПОСЛЕДНИ 18 ВРЪЗКИ

Ако желаете, може да качите връзка чрез СМС
Изпратете SMS на номер 1096 със съдържание viplink на цена 6.00 лв. с ДДС за всички мобилни оператори, с получения като автоматичен отговор код може да изпратите от страницата за изпращане на връзки вашата връзка - http://www.burzo.bg/addlink.php.


БЪРЗО АДС РЕКЛАМА

Бързо АДС Реклама - това е рекламен блок с размер 728x90 подобен на рекламните блокове от google.com/adsense - който съдържа в себе си вашата текстова реклама в този вид:


Заглавие на вашата реклама
описание първи ред
описание втори ред
уеб адрес на вашия линк

Рекламата се актирива след изпращане на СМС код на цена 6 лева за 10 дни или СМС код на цена 12 лева за 25 дни. Може да пуснете своята реклама оттук http://www.burzo.bg/bpusni.php

Ако желаете, може да качите БЪРЗО АДС за 10 дни  чрез 1 СМС
Изпратете SMS на номер 1096 със съдържание ads на цена 6.00 лв. с ДДС за всички мобилни оператори, с получения като автоматичен отговор код може да изпратите от страницата за изпращане на БЪРЗО АДС .

Ако желаете, може да качите БЪРЗО АДС за 25 дни  чрез 2 СМС-а
Услугата с ключов текст bads  отговаряща на номер : "1096" и цена : "12,00лв" се състой от 2 SMS, като втория СМС ще се изиска от вас автоматично след като изпратите първият.
Изпратете SMS -а  на номер 1096 със съдържание bads на цена 6.00 лв. с ДДС за всички мобилни оператори. Автоматично след първия СМС ще получите отговор, че трябва да изпратите още един СМС на стойност 6 лева зада ви се изпрати кода за публикуване. С получения като автоматичен отговор след втория СМС код може да изпратите от страницата за изпращане на БЪРЗО АДС .


 

1. Общи условия

2. Права и задължения на потребителя

3. Правила за публикуване на обяви

4.Права и задължения на сайта

5. Промотиране на обяви посредсвом sms разплащане

1. Общи условия

Общите и останалите условия, описани в това споразумение, важат за всички потребители на Burzo.bg.

Информацията съдържаща се в Burzo.bg, включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквито и да било част от съдържанието на
Burzo.bg, без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта, е забранено и ще бъде преследвано от закона.

Сайтът си запазва правото да ревизира настоящите условия по всяко време без предварително известие, като публикува допълненията и измененията в сайта.

Сайтът не носи никаква отговорност за условия на покупко-продажба, доставка и други уговорки, които се осъществяват между потребителите.

Дефиниции: Burzo.bg представлява свободно достъпен виртуален информационен ресурс, който дава възможност на частни лица да публикуват обяви с цел, търсене, предлагане или замяна или дарение на нови или използвани стоки и различни услуги. За краткост по-долу в документа Burzo.bg може да бъде наричан „сайта”. Потребител е всяко лице, което се е регистрирало в сайта и публикувало обяви, което използва услугите, предоставени от сайта.


2. Права и задължения на потребителя

Потребителят се съгласява с условията за ползване, като попълва формуляра за регистрация или публикува обява.

Потребителят има право на достъп до обявите, личната и информацията за контакти, която е въвел, както и право на възможност за корекция.

Потребителите на сайтът се съгласяват, че сайтът не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните от тях обяви.

При качване на снимки, потребителите се задължават, те да отговарят на предмета (услугата) на обявата.

Всеки потребител декларира, че е съгласен цялата информация въведена от него в сайта, извън изрично посочената, да бъдат достъпни за останалите потребители.

Информация, идентифицираща конкретен потребител и съдържаща се в базата данни на сайта, не може да се предоставя на трети лица, освен в случаите, когато това се изисква от оправомощените органи в съответствие с българското законодателство или когато е изрично разрешено от Потребителя.

Потребителят се съгласява:

  • Да спазва добрия тон
  • Да пише на кирилица
  • Да не агитира към расова, полова или етническа дискриминация
  • Да не публикува едносрични и повтарящи се обяви, обяви със сексуален характер, коментари, текстове, снимки, видео материали

 

3. Правила за публикуване на обяви

Всеки един потребител има право да публикува безплатно неограничен брой обяви, при условие че информацията предоставена от потребителя, отговаря на условията описани в този документ.

Всяка публикувана обява има срок на валидност от 3 месеца.

Потребителите се задължават да публикуват вярна и максимално точна и подробна информация за предлаганата от тях стока/услуга в обявата.

Потребителите нямат право да записват фирмени знаци (лога) на местата определени за снимки към обявата.

Потребители се задължават да поддържат информацията въведена от тях актуална и при промяна в условията на обявата, да я актуализират своевременно в сайта.

В сайта е забранено публикуването на:

  • обяви, написани изцяло (заглавие и/или описание) с главни букви
  • обяви с латински букви
  • повтарящи се обяви
  • информация за контакт (телефонен номер, физически адрес, адрес на сайт и др.) в заглавието и описанието на обявата
  • цена и детайли на обявата в заглавието на обявата, цена в описанието
  • фалшиви и заблуждаващи обяви
  • обяви, съдържащи импулсни телефони
  • с порнографски, педофилски или други забранени от законодателството в Република България текстове, снимки и видео материали
  • обяви за запознанства, обяви предлагащи или търсещи платени или безплатни сексуални услуги

При нарушаване на тези условия или по своя преценка, сайтът си запазва правото да изтрива неподходящите обяви, както и да ограничава временно или за постоянно, достъпа на авторите им.


4. Права и задължения на сайта

Сайтът не се задължава и няма обективна възможност да проверява, каквато и да било, информация въведена от потребителите му, включително снимков материал и не носи отговорност за въведеното от потребителите съдържание в сайта.

Сайтът и неговите администратори имат право да закрият и/или изтрият, ограничат достъпа до информация, услуги или профил на произволен потребител/и, по своя преценка и без право на преразглеждане при нарушаване на настоящите условия.

Сайтът и неговите администратори имат право да извършват всякакви санкции, свързани с услугите, които предоставя, ако е получил за тях молба от оправомощените органи или има достатъчно основания да счита, че потребителят е нарушил Общите условия.

Сайтът има право да променя дизайна, формата, технологията и услугите (обявите и останалите функционалности) на сайта, без предварително да известява потребителите затова.

Сайтът има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява и т.н. всякакви рекламни материали и съобщения на потребителите си. Относно съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.

Сайтът не носи отговорност за щети, възникнали, заради невъзможност да се използва част или цялата система поради технически причини, независимо от обстоятелствата, които са довели до това - технически проблеми, техническа профилактика, решения на мениджмънта и др.

Сайтът не носи отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена в сайта.

Сайтът има право да събира, съхранява, обработва и използва данни за употребата на услугата от страна на всички свои потребители.

 

 

5. Burzo.bg, дава възможност на авторите на обява, посредсвом sms разплащане на суми от 1.20лв, 2.40лв, 4.80лв, ценита са с включено ДДС, да променят статуса на своята обява, по всяко време от безплатна в „Промотирана” и във „Витрина”.

 


Ако желаете, може да направите вашата обява Промотирана

Промотирана обява за 7 дни Изпратете SMS на номер 2216 със съдържание pay bb на цена 1,20 лв. с ДДС за всички мобилни оператори

Промотирана обява за 15 дни Изпратете SMS на номер 2225 със съдържание pay bc на цена 2,40 лв. с ДДС за всички мобилни оператори

Промотирана обява във витрина за 10 дни Изпратете SMS на номер 1703 със съдържание pay bd на цена 4,80 лв. с ДДС за всички мобилни оператори

Ø Промотирана обява във “Витрина”- тази позиция е разположена на първа страница на сайта, горе, под лентата с таб, бутоните. На тази позиция, всички обяви са по видими, по- посещавани и по-забелязвани.


Ø Промотирана обява”- тази позиция се намира горе в началото на списъка с обяви за всяка една категория. Направена само промотирана, обявата се показва в началото на списъка, от обяви за дадена категория. Това  и дава предимство, защотот всички следващи обяви няма да я преместват  на долу, така Вашата обява ще бъде винига видима за период от време за което сте си заплатили, чрез sms.

 

 

 


Пусни обява   |   Моите обяви   |   Бързо АДС реклама   |   Добави връзка   |   Партньори   |   Реклама   |   Условия за ползване    |   Декларация за поверителност   |   Съвети за оптимизация   |   Помощ   |   Контакти   |   Съобщи за проблем   |   Супер промоции реклама
© 2024 Burzo.bg. Всички права запазени. Дизайн и програмиране:УебДизайн ООД Професионалистите се отличават